Тази вечер в „Завинаги“ Есма султан завърта нова интрига

Тази вечер в поредния епизод на турския сериал „Завинаги“ настроенията в къщата на фамилия Боран са на двата полюса. Колкото едното младо семейство е в облаците от радост, толкова другата двойка е нещастна. Есма султан обаче отново държи първенството и успява да задържи вниманието на семейството върху себе си.

Фарук и Сюрея отиват в болницата на преглед. Бъдещият татко чува тоновете от сърчицето на бебето и тази емоция не може да се сравни с нищо друго. На излизане от кабинета обаче се разминават с Бегюм, която, ако си спомняте, започна работа именно там.

Дон Жуан или просто – Йозджан Дениз – не само популярен актьор, но и изключително успешен певец

В имението посрещат бъдещите родители с музика и сякаш всички са в еуфория от очакваното малко човече. Есма наблюдава от стаята си как снаха ѝ и синът ѝ танцуват. Тя също се радва,макар и да си придава важности. При нея проблемът е, че продължава да не иска и да не харесва Сюрея.

Не така в розово стоят нещата при Ипек и Фикрет. Тя е унизена и едва прикрива погнусата от случилото се между тях двамата във вилата. Той пък фучи и се вбесява от нейното явно отблъскване и започва да я напада. Ипек за малко да разкаже на Сюрея как Фикрет я е насилил.

Сурея и Фарук от “Завинаги” имат още нещо много общо извън филмите

Какво обаче е намислила своенравната свекърва, след като Сюрея ѝ се противопоставя открито? Есма султан театрално припада и започва едно суетене около нея, след което, разбира се, я откарват в болница. Там лекарят научава лично от пациентката си, че случилото се е инсценировка и получава молба да прикрие истината от семейството, като излъже, че има здравословен проблем. Така или иначе докторът трябва да разговаря със синовете на Есма. Уведомява ги, че няма нищо сериозно, но че трябва да щадят майка си, защото сърцето ѝ не е добре да се натоварва.

Ще познаете ли тази актриса? Всяка делнична вечер тя е пред българските зрители

Какво още ще се случи между Фикрет и Ипек, гледайте довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)