Тази вечер в „Завинаги“ една дълго крита и изстрадана тайна излиза наяве

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ една дългогодишна тайна, ревностно крита и изстрадана, изплува в настоящето.

В снощната серия Адем беше закаран в полицейския участък да даде показания за контрабандното гориво. Той натопява подставени лица и не признава участието си в бандата. Есма го предупреждава да не се меси в бизнеса на фамилия Боран, а той хвърля бомбата, че е син на починалия ѝ съпруг Февзи. Султанката е в потрес и веднага се съветва със семейния адвокат как би се разпределило имуществото им, ако има още наследници.

Ще познаете ли тази актриса? Всяка делнична вечер тя е пред българските зрители в ролята на Есма

От своя страна Фикрет се прави, че няма нищо общо с контрабандата, но още преди арестите да станат факт, Фарук ограничава правомощията на брат си в семейната фирма. Той се опитва да обясни на Фикрет защо го е направил, но по-малкият не е съгласен с това и решава да излезе от фамилния бизнес.

Дон Жуан или просто – Йозджан Дениз – не само популярен актьор, но и изключително успешен певец

Ипек признава, че именно тя е натопила Фикрет.

Адем и Дилара се скарват и тя къса отношенията си с него.

Есма решава да да се срещне с някого, за да разплете историята на Адем. Какво ще направи султанката и с кого ще се види, ще разберете довечера в епизода от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)