Тази вечер в „Сълзи от рая“: Дженгиз получава снимки от нощта, в която умира Ръза

Епизодът от турския сериал „Сълзи от рая тази вечер започва с доклада на полицията, в който е отбелязано, че Ръза е починал от инфаркт, но не се е удавил.

Семейството и приятелите на Дженет поднасят съболезнованията си на погребението на Ръза. Суна изказва тайно своите съмнения, че Арзу стои зад смъртта на бизнесмена.

Дженгиз получава снимки от нощта, в която Ръза умира. Двамата с Арзу изпадат в паника. Става ясно, че зад това стои бащата на Дженет и неговите хора. Арзу настоява да разплетат тази история. Сема подслушва разговора между снаха си и Дженгиз.

Решението на Сема начело на семейството да застане Орхан, а не Махир, предизвиква война между братята.

Дженет държи да намери майка си и да се изправи срещу нея. Селим е на мнение, че жената, приела ролята на майка на Дженет, трябва да отговаря за постъпката си.

Селим се отказва от Нилгюн и Дженгиз, защото са го лъгали. Дженгиз се извинява на сина си. Заявява му, че Нилгюн е полудяла и той я търпи само си заради него, но младият мъж не приема доводите му.

Селим пита Дженет кой е Али.

Арзу отново се нахвърля върху Дженет. Обвинява момичето за всичките си неуспехи. Двамата с Дженгиз получават заплашителни съобщения. Арзу избухва, защото вече не може да се контролира.

Нилгюн моли Селим да се върне вкъщи. Той отказва, защото планира да се ожени за Дженет.


image0 (9K)