Тази вечер в „Сълзи от рая“: В живота на Дженет се появява нов мъж

Тази вечер в епизода на турската теленовела „Сълзи от рая“ превратностите не свършват. Вместо отношенията да се изясняват, напротив – все повече се объркват.

Арзу прави опити да сдобри двамата влюбени, но след раздялата със Селим, в живота на Дженет като че ли се появява нов мъж. Той се казва Неджат и е случайният шофьор, който се оказа на мястото на катастрофиралата и горяща кола на Мелиса. Именно този млад човек спаси тогава Дженет и беше много впечатлен от нея.

Селим, който отряза Дженет заради решението ѝ да предпочете Мелиса пред него и да не се оженят, все още не може да се примири, защото обича своето момиче истински. Той отива у тях, но на каква картина става свидетел? Неджат и Дженет са толкова близо един до друг, че кръвта на Селим закипява от ревност. Всъщност нищо обезпокоително за него не се е случило, но той няма откъде да знае. Дженет се подхлъзва, а Неджат я прихваща, за да не падне. Но… Последва сбиване между двамата мъже,които се борят за сърцето на една и съща жена. Селим си тръгва, отново отрязал пътеките си към Дженет.

Малко след това идва и Мелиса и чува разказа на сестра си за случилото се.

Кая продължава да витае в своите измислени розови облаци за живот с Арзу и Дженет, с които да заживее като истинско семейство. Иска внуци и Джавидан до себе си.

Какъв разговор провеждат Селим и Мелиса, ще разберете, ако гледате епизода довечера в 20 часа по бТВ.


image0 (9K)