Тази вечер в „Сълзи от рая“ всички опитват да издърпат килимчето изпод краката на Арзу

Тази вечер в турския сериал „Сълзи от рая“ драмите на героите, лични и взаимно преплитащи се, се развихрят все повече.

Притесненията на Арзу не стихват. Машинациите ѝ не са успели да я доведат до успокоение. Махир иска да се разведе с нея, както и да продаде дяловете си от фирмата и да се събере с Йозлем. Свекърва ѝ Сема също подкрепя сина си той да остави Арзу, защото вече е набрала достатъчно негативи към снаха си. Тя разказва всичко и на Орхан, който започва да притиска Арзу да напусне семейството и холдинга. Арзу е бясна, а Сема настоява час по-скоро да бъде отворено завещанието на Ръза. Сема съобщава на снаха си, че след като бъде отворено завещанието, Арзу ще остане без работа, а в семейството като снаха ще влезе Дженет.

Мелиса твърдо продължава по стъпките на майка си – крои планове как да съсипе Дженет, като я изпрати в затвора. Това не се харесва даже и на Арзу, която вече получава заплахи и от собствената си дъщеря.

В същото време Мелиса не изпуска от погледа си Селим. Младият мъж се лута в новосъздалото се положение – от една страна е сърдит на семейството си, че не са му казали, от друга – много е обиден на Дженет, че е мълчала, знаейки истината за неговия живот. От трета страна – той не знае какво да предприеме и се хваща като за спасителен пояс за предложението отново да участва в автогонки. Мелиса отива с него, но когато тя вижда за какви опасности става дума, моли Селим никога повече да не се състезава.

Дженгиз открива чрез Мелиса къде е отседнал Селим и го намира, за да разговаря с него.

А какво се случва в отношенията между двамата влюбени Дженет и Селим, ще видим довечера от 20 ч. по бТВ.


image0 (9K)