Тази вечер в „Сега и завинаги“: Червенокосата Фикрет никак не си поплюва

В поредния епизод на турския сериал „Сега и завинаги“ тази вечер ни очаква задълбочаване на интригата между Нур и Иджлял, които на пръв поглед бяха спрели с постоянната война помежду си.

[ad id=“225664″]
Не стигаше досега изобретателността на Иджлял и майка ѝ, които не се спираха пред нищо, за да навредят на Нур, ами се появи и персонажът на Фикрет, която никак не си поплюва, що се отнася до плетенето на паяжини от зложелателство. Сестрата на полицая Фатих, приютена любезно от Нур, не пропуска момента да ѝ скрои някой номер.

[ad id=“263680″]

В епизода довечера Мерт има рожден ден и всички ще го отпразнуват на парти.Естествено без Нур. Но… в ситуацията се намесва червенокосата фурия Фикрет, която тайно изпраща фалшиви съобщения между Ийт и Нур – уж Ийт кани Нур на рождения ден на сина си, уж след това Нур му се обажда да го пита какво да направи… Добре изпълнен сценарий, защото Нур тръгва с подарък за партито и всички присъстващи там изпадат в шок. Точно тогава Мерт си пожелава мама и татко да се сдобрят и духа свещичките на тортата, когато се появява Нур. Малкият хвърля подаръка ѝ, разстройва се и се разплаква, а Ийт е бесен.

[ad id=“236999″]

Извежда Нур навън и двамата се мъчат да си обяснят какво се е случило, след като ги няма нито СМС-ите, нито обаждането. Ийт подозира, че зад това стои Иджлял, но е гневен и на любимата си.

[ad id=“238430″]
Иджлял също фучи, защото Йит ѝ вдига скандал, а Айтюл го пъди от тържеството на сина му.

Джахит се опитва да успокои брат си.

Нур също е гневна и разисква случилото се с Елмаз. А Фикрет ги подслушва. Нур обаче все още нищо не подозира, въпреки предупрежденията на Елмаз за Фикрет. По-късно тя разказва всичко на сестрата на Фатих.

Войната между сестрите Ямур и и Ярен също се вихри, но вече и заради Емин, който застава между двете. Докато Ямур е в парка с децата, Емин се качва в колата на сестра ѝ.

Фикрет изпраща съобщение на Иджлял да се видят и тя се втурва навън.


image0 (9K)