Тази вечер в „Сега и завинаги“: Фатих съблича мъжкарската си кожа

Тази вечер в епизода на турския сериал „Сега и завинаги“ виждаме как влюбеният полицай Фатих, който досега се държа изключително достойно, започва все повече да лъже и да очерня своя съперник, борейки се така за любовта на Нур.

[ad id=“225664″]
Фатих тръгва към Ийт, когато научава, че той е дал кръв за Нур в болницата. Благодари му и задава въпроса, който го мъчи от месеци – дали след като Нур излезе от затвора, двамата с Ийт ще бъдат заедно.

Нур идва в съзнание с името на своя любим на уста. Моли Ийт да не се отказва от любовта им.

Ийт показва на леля си вестниците с новината за случилото се с Нур. Предупреждава Айтюл, че няма да ѝ прости при следваща грешка.
Иджлял отива при майка си и я разпитва, защо Ийт няма да ѝ прости. Айтюл признава на дъщеря си, че тя е поръчала да убият Нур в затвора. Иджлял вдига скандал на Ийт, като го обвинява за всичко. Ийт я пита дали е знаела за
поръчката на майка си.

[ad id=“263680″]
Нур научава, че Ийт е дал кръв за нея. Персоналът и Фатих се опитват да я излъжат, но тя е убедена, че любомият ѝ е помогнал.

Двете сестри Ямур и Ярен отново се скарват заради Емин.

Джахит и Елмаз отиват да водят детето на контролен преглед. Изведнъж виждат Назан как си играе с момченцето. Елмаз побеснява. Джахит се чуди как да успокои нещата. Елмаз разбира, че Джахит е разрешил на Назан да вижда детето.Предупреждава Джахит, че онази жена е намислила някакъв план, но той отрича и се оправдава.

[ad id=“225664″]
Елмаз го заплашва, че ако той не се справи с Назан, ще вземе детето и повече няма да види сина си. Джахит казва на Назан,
че днес ще пристъпят към действие.

Иджлял отива отново в хотела при Фарат. Той предполага, че ако Нур е невинна, то
Ийт ще се върне при нея.

Водят Нур в съда. Фатих е до Нур. Казва ѝ, че Ийт няма да дойде, но той е пред Съдебната палата.
Иджлял не иска да говори с Фърат за Нур.

Какво още ще се случи в епизода, ще видим тази вечер от 20 ч. по бТВ.


image0 (9K)