Тази вечер в „Сега и завинаги“: Състоянието на Нур се влошава критично

Тази вечер в турския сериал „Сега и завинаги“ продължават интригите в двете съседни богаташки къщи, където драмите сякаш нямат край.

[ad id=“225664″]
Борбата за надмощие и за любовта на някои от героите в сагата не стихва.

Елмаз още не е родила и Нур я кани в дома си на спокойствие, заради постоянните нерви с Назан, съперницата на братовчедка ѝ за Джахит.

Фикрет продължава да дава лекарства на Нур, която я приюти съвсем приятелски в къщата си, но вече би искала червенокоската сама да си тръгне и да не се налага тя като домакиня да я изгони.

Старият приятел на Нур Фатих идва на гости и заварва младата жена на ръба на припадъка. На Нур ѝ е зле, вие ѝ се свят, получава сърцебиене, а Фикрет наблюдава отстрани и злорадства, като ѝ се прави на приятелка, носейки ѝ чай. Фатих се грижи за любимата си и иска да разговарят, но за Нур той е само нейният доверен приятел и не ѝ се мисли за нищо повече.

[ad id=“263680″]

Фарат все още драпа за чувствата на Иджлял. Отива у тях и ги заварва да се карат двете с Айтюл. Изблъсква майката извън стаята и заключва вратата. Опитва се да придума Иджлял да тръгне с него за Париж, вместо тя да остава затворник на Ийт и на Айтюл, която в това време крещи отвън и заплашва, че ще повика полиция.

Ийт и Фатих разговарят за съобщението, като полицаят казва, че то е изпратено от спътников телефон и идва от мафиота Радван. Двамата се скарват, като бизнесменът обвинява Фатих в некадърност, понеже не вярва на твърденията му, но въпреки това полицаят е категоричен.

В това време Нур е на снимки в модната агенция. тя е напълно неадекватна – кара се с фотографа, спори с персонала и накрая си тръгва. Вижда се с Ийт и започва да крещи и на него. Скарват се, защото той не е съгласен с обвиненията на Нур, че Иджлял е виновна за всичко.

[ad id=“237001″]
Нур влиза в банята, а Фикрет ѝ подготвя поредната доза от лекарството с мляко. Нур е тровена регулярно дни наред. Състоянието ѝ коренно се влошава.

Какво още ще се случи в тазвечершния епизод на сериала „Сега и завинаги“, гледайте от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)