Тази вечер в „Сега и завинаги“: Кървави следи в епизода

Тази вечер в любовната сага по бТВ „Сега и завинаги“ се очакват кървави следи. Драмата сгъстява своите тъмни краски.

Иджлял продължава да изнервя максимално Ийт, който определено не издържа нейното постоянно мрънкане и се карат за всичко. тя го обвинява за състоянието на Мерт, който се възстановява трудно. Сърцето на баща му се къса, когато го гледа с какви мъки пристъпва. Лекарите обаче обещават, че детето ще се оправи напълно.

В затвора Нур продължава свиждането с Фатих. Полицаят ѝ съобщава, че е приключил разследването по нейния случай и то показва оневиняването ѝ. Полицаят ѝ обещава свободата.

[ad id=“225664″]

Елмаз е нервна в болницата. Започва с новите капризи – този път, че няма кърма. Иска от Джахит да се приберат вкъщи, но той бие отбой. Таяр, бащата на Елмаз, притиска Джахит да поеме отговорност и го пита какво ще се случи, след като изпишат дъщеря му и бебето от болницата.

Сестрите Ямур и Ярен все още не могат да разделят Емин. Пънкарката си мисли, че между нея и брата на Елмаз всичко е приключило. Явно той не знае какво решение да вземе.

Айтюл казва на дъщеря си да използва момента с охладняване на отношенията между Нур и Ийт и да опита да се сдобри и да се събере отново с мъжа си. Но това няма как да се случи вече. Майката взема нещата в свои ръце и стига до крайности: поръчва убийството на Нур в затвора.

Ийт се прибира вкъщи и вижда прислугата да скрива един вестник. В него пише, че делото на Нур в съда е утре. Той се качва на колата и отива на брега на морето. Плаче с глас и вика от ярост срещу вълните. Цяла нощ прекарва там. На сутринта случайно отива в болницата и научава ужасната новина.

[ad id=“263680″]
През нощта в затвора Нур става да пие вода и една от съкилийничките ѝ я намушква с нож в гърба. Закарват я в Спешното и там Ийт разбира за случилото се. Налага се той да даде кръв за любимата си. Не се решава да я види, но все пка прекрачва прага на стаята ѝ, когато операцията е приключила.

Какво още ще се случи в епизода, ще видим довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)