Тази вечер в „Сега и завинаги“: Действието се пренася след 3 месеца. Нур е в затвора

Тази вечер в турския сериал „Сега и завинаги“, излъчван по бТВ, се очакват много обрати. Героите в сагата вземат някои нови важни решения. А действието се пренася след 3 месеца.

[ad id=“225664″]
Ярен целува Емир и той отговаря на целувката ѝ, но са видени от Ямур.

Нур е в двора на къщата си и зглежда спокойна, когато при нея идва Ийт. Прегръщат се и си обещават, че много скоро ще заминат на дълга почивка двамата. Нур иска да тръгнат веднага, но Ийт ѝ припомня за тържеството на Мерт вечерта. Младата жена изведнъж сменя настроението си и става зла, казвайки, че малкият глезльо винаги проваля плановете им. Ийт е шашнат от изблика ѝ. Нур сяда в колата неадекватна от лекарствата и натиска газта в момента, когато топката и Мерт изскачат на улицата. Нур блъска детето с червеното Мини.

[ad id=“263680″]
Иджлял подслушва разговор на Ийт с брат му Джахит и за кратко си въобразява, че мъжът ѝ се опитва да ѝ погне. В момента, в който разбира, че не тя е обект на мислите на любимия си, побеснява, разхвърля стаята си и решава да отиде в хотела при Фарат и да приеме предложението му да заминат заедно. В крайна сметка си събира багажа, скарва се с майка си и тръгва, но Ийт я проследява. Влиза в стаята на Фарат и тогава пристига Ийт, който буквално изтрещява, удря с глава братовчед си и сипе обиди към Иджлял, която му отговаря, че иска дом. Дом без Мерт? – пита я Ийт. В този момент телефонът му звънва и от болницата му съобщават, че синът му е пострадал. Ийт и Иджлял отиват в болницата. Тя припада, а той научава, че Нур е прегазила детето.

Елмаз влиза в стаята на Назан, за да търси нещо и я вижда да чете списания за бебета. Бременната жена се ядосва, припада и водите ѝ изтичат. Отвеждат Елмаз в болницата. Раждането е тежко, Джахит е щастлив, но Елмаз е зле.

Полицаите отвеждат Нур.

След 3 месеца:

[ad id=“236993″]
Иджлял и Ийт са принудени постоянно да се виждат заради Мерт, който се възстановява в болница, след като Нур го блъсна с колата си на улицата. Майката и бащата на детето са постоянно на нож, кавгите им не стихват.

Нур е в затвора и продължава да вярва, че нещата няма да останат така. Съкилийничките ѝ не ѝ вярват и една от тях я предизвиква. Стига се до бой. В този момент надзирателката ѝ съобщава, че има свиждане и Нур е уверена, че при нея е дошъл Ийт. Врата се отваря и пред нея, обаче, застава…


image0 (9K)