Тази вечер в „Завинаги“: Есма султан или Кума Лиса?

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“, направен по действителен случай, Есма се надига като Феникс от пепелта и се възражда за нови, целенасочени действия.

Истинската история в сценария на “Завинаги” никак не е розова, колкото е в сериала

В плановете на хитрата и комбинативна Есма няма нищо случайно, особено след като тя излезе от летаргията на самосъжалението, за което учудващо ѝ помогна Ипек, надъхвайки я със своето възхищение към свекърва си.

Организацията по изчистване името на фамилия Боран започва с поканата към жените от Фондацията. Сред тях е извикана и Рейхан, която искрено съжалява, че е отишла, защото Есма е включила тежката артилерия. Обидите към Адем се изстрелват една след друга.

След продължителните и многократни опити да поговорят нормално, Фарук и Сюрея най-накрая си казват важни неща. Тя – че все още го обича, но понеже е станала мнителна и ревнива, не би могла отново да живее с него. Той – че ще ѝ плати обезщетението, но иска от нея след това да замине далеко.

Есма неведнъж вече показва на Бегюм, че ще я приеме за снаха. Спомняте си, че старата лисица много лесно и бързо се съгласи Сюрея сама да дойде в имението и да си вземе багажа. Дори настояваше пред Баде да ѝ бъде предадено точно така. Е… имала е, можете да предположите, нещо предвид.

Мурад и Баде от “Завинаги” – двойка в сериала и извън него, но не задълго

Сюрея отива в семейната „крепост“ и на кого мислите се натъква? – На Бегюм, естествено, която манипулативно и навременно е поканена от в конака. Не уточняваме от кого. Между двете жени прехвърчат искри. Лекарката се опитва да обясни, а Сюрея не иска да я слуша.

И идва моментът, в който Бегюм открито заявява, че ще се бори отново за любовта на Фарук.

Докъде стигат взривоопасните отношения между Фарук и Адем, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)