Тази вечер в „Завинаги“ драмата в семейство Боран се овъглява до черно

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ се случва нещо ужасно. Фарук и Сюрея отиват на преглед и лекуващата лекарка открива проблем с плода.

Тоновете на бебето изчезват, сърчицето му спира да бие. Бегюм вика свой колега, с когото правят всичко възможно да спасят детето, но не успяват. Сюрея изпада в тежка депресия след загубата на момиченцето си.

Наученото от Сюрея за „новия“ син на фамилия Боран – Адем, и случайно дочутото, че Емир е син на Фарук, не дават мира на лелята на Сюрея – Санем. Така и така Дилара е единствената довереница на племенницата ѝ и знае първата тайна, Санем решава да ѝ се довери за втората.

Фарук разбира, че Санем знае за Емир, както и за връзката му с Бегюм и разговаря с нея, молейки я с цената на всичко да мълчи и да не тревожи точно в този момент Сюрея.

На едно място не седи и Дилара, която сподели със Сюрея, че не знае какво да мисли за Адем, че в нея се борят любовта и съмненията, но в крайна сметка отива в дома му да го търси, където Рейхан ѝ казва, че синът ѝ е извън града.

Няма светъл лъч и за Есма. Тя получава добри новини, организира празнична трапеза и в този момент я уведомяват за изгубеното бебе на Фарук и Сюрея.

Фарук придружава Емир на пикника за Деня на бащата, помолен от Сюрея.

Двете добри събития в епизода довечера идват от Мурад и от младото семейство на Фикрет и Ипек, но какви са те, гледайте от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)