Тази вечер в „Завинаги“: Бегюм открито заявява, че иска да се събере с Фарук

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ старите познайници, подвластни на интригата, отново нямат покой. Както Есма, така и Ипек, започват нови действия против Сюрея и сдобряването ѝ с Фарук.

Добронамерени към избягалата си снаха са деверите ѝ Осман и Мурад, които се включват в добронамерена акция. Осман се извинява на Сюрея, че семейството е крило дълго време истината от нея. Мурад пък заедно с Баде организират среща между Фарук и Сюрея с желанието отново да ги съберат.

Сурея и Фарук от “Завинаги” имат нещо много общо извън филмите

В Ипек отново влизат дяволи и тя подклажда у Есма недоволството срещу синовете ѝ заради желанието им да спасят брака на Фарук.

Султанката е активна и на другия много важен за фамилията фронт – противоборството с Адем. Тя привлича майката на Ипек – Къймет, да шпионира сестра си Рейхан и нейния син, който се оказа наследник на Февзи Боран.

Доайенката на семейството крои планове за съвместно съжителство на Бегюм, Фарук и внука ѝ Емир. Тя подклажда това и в главата на лекарката, в която вече се е зародила подобна идея и дори я споделя с приятелката си Пелин. На Бегюм ѝ предстои поредно влизане в болница.

Срещата на разделените съпрузи се осъществява, но не и така, както са се надявали нейните подстрекатели. В опита си да проведат нормален разговор, Фарук и Сюрея отново се скарват.

Есма от “Завинаги” претърпява коренна промяна – тя се влюбва!

Новата линия в сюжета на сериала са отношенията между Есма и адвокат Гарип, ненадейно изплувал от миналото, където те двамата като младежи са имали красива любовна връзка. Въпреки, че спомените връхлитат постоянно и двамата, дългите години раздяла им пречат да напаснат мненията си по много въпроси. Гарип кани Есма на вечеря, за да обсъдят делото, а и да се върнат към топлите чувства, които са хранили един към друг. Но за жалост не постигат консенсус нито по въпросите относно Адем, нито по отношение на общото им минало.

Какво още ще се случи, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)