Тази вечер във ФЕРМАТА: Влиза спортна легенда и първи дуел на арената

Най-позитивното риалити „Фермата” започна четвъртия си сезон „Съединение“ в петък вечерта. Основният фокус на предаването е търсене на отговорите – какъв ще бъде българинът на бъдещето и възможно ли е модерното Съединение.

[ad id=“225664″]

„Фермата” носи патриотизма в себе си, любовта към земята и традициите. Темата за демографията и емигрантите се изгради още в първите три сезона. „Фермата” е предаването на българите по света, които сами идваха на кастингите и участваха. Така дойде четвъртият по ред – „Съедиение”, в който е време да се помисли за българина на бъдещето, представен от групите на емигрантите и избралите да останат у нас, посочи Андрей Арнаудов, водещ и продуцент на „Фермата”.

Според Иван Христов сме изморени от разединения. „Обединение, съединение и не като глезотия, а като единственият възможен начин да продължим напред, въпреки всички рискове, които крие обединението. Част от рисковете е човек да се научи да стои в задръстване, да потули егото си. Когато сме много, трябва да има място за всички нас”, посочи Христов.

Този сезон ще има и нов участник със специална мисия. Това е спортната легенда Йордан Йовчев, който с живота си е символ на този сезон. Той е живял и продължава да живее както в България, така и в чужбина. Той влиза в предаването довечера.

„Моята роля ще бъде на вдъхновител на хората, които живеят между два свята – тези, които са в България и тези в чужбина. „Фермата” е един формат на различни гледни точки, обединението е свързано с голяма доза компромиси. Във „Фермата” ще видим различните гледни точки, защото по една или друга причина – те са взели решение да живеят в чужбина или България. Това ще бъде изключително положително, защото трябва голяма доза компромис да влезеш в гледната точка на другия”, заяви Йовчев.

[ad id=“263680″]

Тази вечер предстои и първият дуел във Фермата 4: Съединение”. В него ще се срещнат Симеон и Георги, които съотборниците им от двата отбора: на емигрантите и на тукашните, избраха, за да се определи победителят между тях, който ще стане и първи фермер на седмицата.

Игрите в състезанието са в голямата си част нови и непознати до сега, много трудни, силови и ще изискват голяма физическа енергия. По традиция единият кръг ще бъде с отговори на въпроси от българската история в Алманаха.


image0 (9K)