Тази вечер във „Вътрешен човек“ отвличат Сарп

Тази вечер в епизода на турския крими сериал „Вътрешен човек“ положението на Сарп продължава да се утежнява.

Всеизвестно е, че човекът за мокри поръчки на Джелял – Давуд, мрази Сарп до дъното на душата си. След залавянето на полицая под прикритие, именно Давуд е този, който подхвърля на Гьокан (синът на убития началник Юсуф), че Сарп е бил подкупен служител на реда. За да отмъсти за смъртта на баща си, Гьокан изтрива досието на Сарп.

Тази вечер във “Вътрешен човек” пак се гърми, но е улучен един от главните герои

Ейлем и Фюсюн отново са на ръба на отчаянието. Младата журналистка настоява за среща с Мерт, за да разбере от него какво се е случило със Сарп. Мерт отрича да знае каквото и да било. Разплакана, Ейлем обвинява бившия си любим, че е съсипал Фюсюн. Като шамар му идва категоричния ѝ отказ да го вижда повече.

И в този епизод лавиращият между мафиотите и закона Алянак пак не седи мирен. Неговата актуална цел сега е Сарп да се справи с Джелял, а за да го свърши, „лудото момче“, както Рижия нарича Сарп, трябва да бъде спасен от полицията. Алянак и Кудрет отвличат Сарп.

Тази вечер във “Вътрешен човек” хитрият Мерт събира 2+2 и решава задачата

Касапина продължава да плете интригата, като потвърждава на разпита в управлението, че точно Сарп е застрелял Юсуф. Новият полицейски началник обаче е силно озадачен от реакцията на мафиота, когато го вижда да изпуска нервите си при чуване на информацията за отвличането на Сарп. Зрителите ще видят у Джелял нарастващия страх за семейството му, а Давуд е натоварен да засили мерките за сигурност.

Какво още ще се случи, гледайте довечера от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)