Тази вечер във „Вътрешен човек“: Мъртъв ли е Касапина?

Всички смятат Джелял за мъртъв, но истината обаче е друга, става ясно в поредния епизод на крими сериала „Вътрешен човек“.

Мерт тръгва да търси Сарп, за да му отмъсти. Мелек настоява да присъства на вендетата, тъй като е разочарована от доскорошния си любим. Но Мерт го очаква изненада, защото Сарп е предупредил Джелял за предателството на Алянак и Селями, подкрепяни от Акън Ашък.

Джелял оцелява. Кой ли се е надявал този основен персонаж да напусне картинката…

Сарп посещава семейството си и успокоява близките си, че вече са в безопасност. Ейлем го пита дали той е убил Джелял, но Сарп отрича.

Мерт вижда, че Джелял е жив и говори със Сарп. Полицаят се чуди какво става. Селями разказва на мафиота какво всъщност се е случило. Въпреки враждата си с Джелял, Юсуф тайно помага на Сарп в тази акция.

Мелек заповядва на Аленяк да събере хората и всички да търсят Сарп.

Джелял се прибира вкъщи. Жена му, синът му и Мелек са шокирани. Той казва на семейството си, че се е спасил, благодарение на Сарп.

Алянак се опитва да заеме мястото на Касапина, но мафиотите предпочитат Сарп да получи шефското място. Алянак разказва на Акън Ашък и му казва, че младежът е поел властта в империята на Джелял. Ашък дава заповед Сарп да бъде очистен.

Касапина се подготвя за отмъщение. Обяснява на семейството си, че всичко трябва да остане в тайна.

Алянак отива в дома на Джелял, за да поднесе съболезнованията си на семейството. Обяснява на Йешим и Мелек, че Сарп е наследил бащицата. И двете настояват Сарп да бъде убит. Рижият иска Мелек да му помогне и да извика младежа при него.


image0 (9K)