Тази вечер във „Вътрешен човек“: Мерт спасява Сарп от Рижия, който се опитва да го убие

Тази вечер в епизода на крими сериала „Вътрешен човек“ Рижия разиграва Сарп с темата, която най-много интересува младия мъж, влязъл под прикритие в редиците на мафията, за да открие изчезналия си брат Умут.

Алянак подвежда Сарп, че ще го заведе при човек, който знае къде е брат му. В същото време Рижия крои план да убие младия мъж. Незнайно как Мерт отново се забърква и в тази каша и успява да спаси Сарп, защото му е жал за майка Фюсюн. Полицаят пък разкрива, че Неджип е покойник и някой здраво баламосва Сарп. Алянак не успява да предвиди всички ходове в създалата се ситуация, не успява да нарани Сарп, а на всичкото отгоре и парите му остават в Сарп.

Пъкленият план на Джошкун е задействан чрез журналистката Ейлем. Мерт също се включи в играта, като я накара да му пише отговор на имейла, с обещанието, че ще я пази. Ейлем трябва да се срещне на живо с информатора за детските банди от миналото.

Джошкун се връща в Истанбул, за да отмъсти на Джелял Касапина. Отива на мястото, където е изтезавал децата като малки. Там попада на Мелек и на Мерт, които често се срещат в руините напук на ужасяващите спомени от онези години. Джошкун ги разпознава.

Мерт попада на следите на мъчителя им.

Сарп разбира кой се представя за мъртвия Неджип.

Какво още ще се случи в епизода довечера, ще гледаме от 21 часа по бТВ.


image0 (9K)