Тази вечер във „Вътрешен човек“ Мерт и Сарп влизат в пряко единоборство

Тази вечер в епизода на крими сериала „Вътрешен човек“ кашата около Сарп става все по-гъста и лепкава, но той не губи кураж в преследване на целите си.

Както стана ясно, Мерт трупа доказателство след доказателство за внедрения в средите на мафията полицай Сарп. Да го изобличи пред Касапина все още го спира единствено съвестта му, любовта към Ейлем, благодарността и топлите чувства към Фюсюн, а може би проговаря и кръвната му връзка?

Въпреки съмненията обаче, Мерт продължава методично да следва Сарп като сянка и да рови около него. Двамата братя са окупирали Алянак и не се знае кой ще надделее за информацията, която крие Рижия. Мерт търси още факти, а Сарп иска да купи изобличаващия Мерт и Джелял запис. Но Мерт отново е там и слуша разговора. Берке насочва пистолет и двамата се сбиват, стреля и Хасан, а в крайна сметка Мерт удря Сарп и му взема телефона.

В епизода довечера ще станем свидетели на един необичаен съюз. Не и необичаен за постоянно лавиращия според интересите си Алянак. Той се обединява с началник Юсуф и със Сарп, за да си разчисти пътя. Рижия залага капан на Мерт и на Джелял, за да бъдат заловени те от полицията.

Фюсюн и Ейлем са под охрана, специално назначена от инспектор Юсуф.

Младата журналистка заплашва Мерт, че ще го изобличи в пресата за двойната му игра.

Какво планира най-върлият враг на Касапина от затвора, гледайте от 21,30 часа по бТВ.


image0 (9K)