Тази вечер във „Вътрешен човек“: Къде са записите от къщата на Шефа?

Тази вечер в крими сериала „Вътрешен човек“ напрежението расте, защото главните действащи лица са под непрекъсната угроза някой и нещо да се разбере и така целият им свят да се срути.

Мелек бяга от дома на Джелял, след като двамата се скараха за това, че момичето гостува на Фюсюн. Касапина зашлеви дъщеря си и тя си тръгна бясна. Мафиотът подозира, че Мелек има връзка със Сарп и изпраща Давуд по петите ѝ.

Татко Джелял или актьорът Четин Текиндор, за когото журналист пуска иронична забележка, променила живота му

Младата адвокатка звъни на Сарп за помощ. Те се срещат, но Давуд ги наблюдава и ревността го изяжда. Сбива се със Сарп, вадят патлаци, но Мелек застава между дулата и категорично заявява, че няма да се върне в дома на Джелял. Сарп я води у тях.

Убиват Мелек от “Вътрешен човек”. Българска следа в произхода на красавицата

Джелял разпитва Давуд, но той защитава Мелек и се налага Кебапчията да изпрати друг да следи дъщеря му.

Другият голям проблем за разрешаване са записите от камерите в къщата на Ашък. Джелял пита Сарп защо касетите са празни, а младежът предлага на Бащицата да го накаже, ако именно него обвиняват за това. Съмнение срещу лоялността на Сарп отново се прокрадва у Джелял.

Директорът на полицията уведомява Сарп, че записи няма.

Напълно променен, Чаатай Улусой влиза в ролята на българския турчин Коджи Юсуф

Джошкун играе по тънката струна на Мерт . Той иска от полицая да предаде Джелял за сметка на информация за семейството му.

Какво още ще се случи в епизода, очаквайте по бТВ от 21 часа.


image0 (9K)