Тази вечер във „Вътрешен човек“: Какво се случва, след като Джелял научава, че Джошкун е жив

Тази вечер в епизода от турския крими сериал „Вътрешен човек“ става ясно, че съмненията срещу Джелял започват все по-трайно да се загнездват в ума на Мерт.

Мерт почти е изваден от строя заради емоционалното си състояние след последния телефонен разговор с Джошкун, в който той му загатна много теми, върху които полицаят да размишлява. От една страна е истинското му семейство с майка, баща и брат, от другата страна е горчивата истина за отвличането му. Мерт започва да се съмнява в Джелял. Двамата се срещат и младият мъж му казва, че Джошкун е жив. Касапинът се страхува да не би тайната му да се разкрие и е държи доста грубо с Мерт. Полицаят се ядосва и си тръгва още по-черни мисли в главата си. Споделя част от съмненията си с Мелек, която го подкрепя, но го моли да не губи вяра в Джелял.

Татко Джелял или актьорът Четин Текиндор, за когото журналист пуска иронична забележка, променила живота му

По линия на преразпределяне на бизнеса в мафиотските среди също се случват интересни неща. След включване в играта на загадъчния Адвокат, Джелял още не е наясно кой е той и за кого работи. Сарп прибира Русия Хюсню и го разпитва.

Напълно променен, Чаатай Улусой влиза в ролята на българския турчин Коджи Юсуф

Касапина се среща с Адвоката, ядосва се на думите му, че неговият клиент скоро ще седне на мафиотския трон и нарежда да застрелят Адвоката. Той пък заплашва семейството на Джелял и му казва, че срещата им се следи онлайн. Сарп и Мелек са включени от Бащицата в разследването на Адвоката.

А Джошкун тръгва да търси Фюсюн…

Сериалът става все по-интересен и интригуващ. Какво още ще се случи в епизода, ще видим довечера в 21 часа по бТВ.

 


image0 (9K)