Тази вечер във „Вътрешен човек“: Джелял е тежко ранен и откаран в болница

Тази вечер в епизода на турския крими сериал „Вътрешен човек“ мафиотската война се разгаря с пълна сила и никой от двамата босове няма намерение да отстъпи. Бой, стрелба и много екшън ще държат зрителите на хитовата теленовела в напрежение.

След като Сарп успява да спаси Мустафа, Касапина тръгва срещу Кудрет на кръв. Непрекъснато те двамата са или в печеливша, или в губеща ситуация. Джелял получава съобщение, че Сонмез е мъртъв, но пък е заловен най-верният му човек – Давуд, изпратен да убие конкурента. В плен попада и Мерт. Подготвят задържането и на Сарп. Така Кебапчията от атакуващ, попада в капан.

Сарп се спасява пребивайки човека на Кудрет. Успява да избяга и Мерт.

Хората на Сонмез са мъртви, но босът им насочва оръжието си срещу Джелял, който в схватката вече е ранен. Кудрет стреля и Касапина пада на земята. Мерт вижда всичко това и хуква да спасява бащицата. Полицаят ранява Кудрет, но той успява да се откъсне и да избяга.

Именно Мерт организира спасяването на Джелял, когото откарват в болница.

Новината за престрелката бързо се разпространява и всички научават, че Касапина е тежко ранен.

Всички фенове на сериала отдавна очакват да чуят зададени важните въпроси за съдбата на двамата братя. В този епизод Мелек кара Сарп да ѝ разкаже как е изчезнал Умут.

Какво още ще се случи в епизода, гледайте довечера в 21 часа по бТВ.


image0 (9K)