Тази вечер българският зрител ще „отметне“ още един турски сериал

Българските зрители ще „отметнат“ още един турски сериал. Тази вечер е последният епизод на теленовелата „Свободен дух“, която не задържа вниманието за дълго. За играта на актьорите и за дублажът на български език – адмирации! Великолепни Джан Яман и Демет Йоздемир, както и всички останали артисти!

В опита си да създаде настроение и да предизвика усмивки, сценарият направи хиляди завои и натвори достатъчно недомислици, но нека не нараняваме феновете му, а само да съобщим за финала, който могат да гледат от 18 часа по бТВ днес.

Джан и Санем отново са двойка, а спомените на красивия собственик на рекламната къща започват да се връщат. Първата целувка, денят, в който лодката се счупи, срещите им във вилата, имената на децата им,  решението им да пътуват по света… Малко по-малко парчетата от пъзела започват да се подреждат в главата му. Но той все още се страхува, затова решава да отиде при специалист, който потвърждава това, което вече е знаел. Санем е неговото най-добро лекарство. Фотографът обаче предпочита да мълчи и да чака, за да изненада момичето си. Разбира се, първо ще я подлуди малко.

Същата вечер той организира парти в чифлика, на което кани семейството и всички свои приятели. След няколко часа игра със Санем, Джан намира начин тя сама да открие истината и да осъзнае, че най-накрая е възстановил паметта си. Но изненадите не свършват дотук. Когато писателката най-малко очаква, той я моли да се омъжи за него и тя се съгласява развълнувана.

Следва романтична церемония с всички близки и приятели.

И както може да се очаква, нищо при двойката не е обичайно. След години картината ни показва къщата на семейството им, увеличено с тризнаци…

Напомняме ви, че в този час на екран се завръща сериалът „Опасни улици“.


image0 (9K)