С ослепителна красота грее внучката на Ален Делон

Красотата за семейството на Ален Делон е запазена марка. Това го доказва внучката му Алисън льо Борж, която грее с ослепителен чар. Алисън е извънбрачна дъщеря на Антъни Делон и танцьорката Мари Хелен льо Борж.

[ad id=“225664″]

Красивата Алисън е родена в Париж на 4 септември 1986 г. Много прилича на звездния си дядо, като е наследила магнетичните му сини очи. Днес тя се занимава с мода и кино. „Не принадлежа на никаква династия“, отсичала е пред медиите Алисън.

Признава обаче, че говори по телефона от време на време с дядо си. „Ако някой ден имам нужда от съвет за някой филм, ще му се обадя. Той е легендарен актьор. Много имам да уча от него“, категорична е тя.
[ad id=“255238″]

Алисън и баща й са в по-деликатни отношения. Той  признава за извънбрачната си дъщеря в книга, която пише. В нея споделя, че приел новината, че е станал баща като изнасилване. Когато Алисън навърши 10 години, й казах: „Като пораснеш, ела, ако искаш, ще направя тест за бащинство. Удържах на думата си и тестът излезе позитивен. Започнахме да се виждаме“, разкрива Антони Делон.

По негови думи няколко дни след като навършва 21 години, Алисън му изпратила призовка за съда с претенция за фамилията Делон и за значителна сума пари, но той не се съгласява.


image0 (9K)