С неузнаваем вид бивша Мисис се обяви за модна икона във Фермата

Започна излъчването на епизодите от 5-ия сезон на риалити предаването Фермата „Нов свят“. Участниците в него за поредна година са много разнолики, събрани в едно място с необичайни за повечето от тях дейности. Зрителят проследява в трите месеца на формата тяхната трансформация, ако изобщо се случи такава.

Снощи организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова и бивша Мисис България се обяви за модна икона, въпреки, че ѝ се наложи да си направи тюрбан от полиетиленов чувал за боклук, за да не попаднат стърготини в косата ѝ от шлайфа, с който тя шкуреше дървените греди.

Както стана ясно, тази година във формата отборите са два – на богатите и на сиромасите.

Маринова е разпределена при чорбаджиите, но само дни след началото, тя вече е неузнаваема без грим и модни дрешки. И въпреки това, камерите проследиха следния разговор между шефката на българските силиконки и софтуерния милионер Митко:

„Ти не знаеш какъв прах пада! Ситен и син. Трябва да се погрижа за себе си, все пак това съм аз – модна икона“, не без самочувствие беше категорична Мариана

„Може ли човек с 1300 чифта бански да не е модна икона?“, съгласи се с усмивка редящият плочки в банята Митко.

На подкачането Маринова отвърна: И със 700 чифта обувки, не забравяй!

„За мен външният вид никога не е бил на първо място, нито мнението на хората. Въпреки нелепия начин, по който изглеждам, се радвам, че съм с розови ботуши и имам готин тюрбан от найлон, за да не се покрие косата ми със стърготини“, заключи бившата Мисис.


image0 (9K)