Сърцата, които Брад Пит разби, преди да го отнесе тайфунът Анджелина

Първата красавица на има твърде ексцентрична, дива младост. Малко проблеми с тате, опити за самонараняване, вампирски страсти, два бързи брака и страстна целувка за братлето – тези истории са така познати, че вече ги приемат за нормални.

При Брад Пит положението е друго. Той двадесетина години беше нечий верен любим или съпруг, многодетен баща. Снима филми не само като актьор и е доказано щедър в благотворителността. Младостта му обаче…

Някогашният сладникав красавец би могъл да плува в океан от разбити сърца и напразни женски копнежи. Репортерите изброиха най-популярните му връзки, но всички имат съмнение, че това са само малка част от любовните му истории.

Синита
brad-pitt-and-sinitta-love-story
Певицата, за която повечето са забравили, е първото популярно гадже на Брад Пит. Двамата са заедно четири години. В периода 1988-88. Двамата са твърде млади (връстници са) и животът доказва, че още им е рано.

Робин Гивънс
brad-pitt-and-robin-givens-love-story
Неизвестният Брад Пит е разнообразявал моногамията си с друга черна перла и то – съпругата на железния Майк Тайсън. Днес си позволява лукса да разказва как е избягал през прозореца, когато боксьорът се прибрал изненадващо в къщи.

Кристина Апългейт
Amnesty International Event - 1988
През 1989 година тя вече е звезда в „Женени с деца”, а той е гаджето – аксесоар.

Джил Шьолен
brad-pitt-and-jill-schoelen-love-story
Двамата млади актьори се срещат на снимачната площадка. Сгодяват се (пак през 1989), но до брак не се стига. След три месеца Брат разбира, че любимата му изневерява с режисьора.

Джулиет Луис
brad-pitt-and-juliette-lewis-love-story
Още на следващата година актьорът се утешава с набиращата популярност млада актриса. Той е на 27, тя – на 17 – това е поредна любовна история, родена по време на снимки.

Джина Дейвис
brad-pitt-and-geena-davis-love-story
Още докато е с Джулиет изживява бурен романс с колежката в „Телма и Луиз”. Филмът й носи номинация за Оскар, а на него – мечтаната слава и статут на секссимвол.

Танди Нютън
Brad Pitt and Thandie Newton
В „Интервю с вампир” красавецът среща нова изгора – веднага след края на историята му с Джулиет. На тази връзка също не й е писано, но двамата си остават приятели.

Гуинет Полтроу
brad-pitt-and-gwyneth-paltrow-love-story
Най-желаният мъж в Холивуд намира „любовта на живота си” в „Седем”. Годината е 1997. Двамата се сгодяват – явно Брад Пит не се страхува от обвързване и любовни истории с колежки.

Всеки друг би обвинил актьорът за раздялата, но не и Гуинет. Твърди, че е била млада, а той – твърде добър. Актрисата разказва, че го преживяла като станала на достолепните 40 – след като преживя брак, развод и раждането на децата си.

Дженифър Анистън
brad-pitt-jennifer-aniston-love-story
Брад Пит не остава сам. Веднага след разтрогването на годежа започва да се среща с Джен. Двамата стигат до олтара и са заедно цели шест години. Нямат деца, които да ги свържат и според легендата силното желание да има семейство го е накарало да погледна „навън”.

Анджелина Джоли

Двамата дълго отричат. Твърдят, че Брад Пит никога не е изневерил на Дженифър, просто се влюбили на снимките на „Мистър и мисис Смит”. Осиновяват и създават заедно шест деца. Заради тях след 10 години любов се женят на красива, камерна церемония.

Бракът им продължи две години и сега медиите разказват, че сърцеразбивачът Брад Пит полага неистови усилия, за да опази семейството си.

Източник – Жена на върха

image0 (9K)