Съпругът предал жената, блъснала две патрулки и двама полицаи

Привечер мъж звъни на телефон 112 и казва, че пияна жена се е качила на колата от Меричлери за Димитровград. В малкия град е имало запой и 28-годишна жена, добре почерпена, тръгва на път – предаде Нова ТВ.

[ad id=“225664″]
Свидетели на веселбата разказват, че тя е била изключително неадекватна. След подадения сигнал, патрулка тръгва веднага в преследване на пияната шофьорка. Застига я в Димитровград, подава знак със стоп палка, звуков и светлинен сигнал, но водачката се опитва да избяга. Идва втора патрулка, като едната полицейска кола е отпред на провинената шофьорка, а другата – отзад. Жената спира за миг, но след това рязко подава газ и се удря в първата полицейска кола, не може да избяга, включва задна и блъска другата патрулка. Не спира с маневрите обаче. Удря и спрян наблизо бус, както и двама униформени, които за радост са с леки наранявания.

В крайна сметка колата на жената спира. Но има още какво да се случва. От ударите вратата ѝ не може да се отвори. Полицаите я изваждат през стъклото. Тя отказва проба с Дрегер, но е дала кръв, като днес се очаква резултатът.

Колата на пияната водачка е без винетен стикер, а е пътувала по шосе, което я изисква, освен това е и с изтекла застраховката.

[ad id=“263680″]
В РПУ Димитровград има 5 патрулки, 2 от които са за ремонт, благодарение на 28-годишната „екшън героиня“.

Предстои да научим какви обвинения ще бъдат повдигнати на нарушителката, срещу която вероятно ще има и иск за материални щети.

Съпругът ѝ, подал своевременно сигнала, казва, че го е направил, защото предпочита жена му да е жива, макар и без книжка.


image0 (9K)