Съпругът на Енджи: В живота има възходи и падения, ние сме си обещали да бъдем заедно и в добри и в лоши времена.

Моята кариера започва като журналист, бил съм и водещ на „Ал Джазира“, станах и Мистър Ливан. Спортът обаче винаги е бил в мен – фитнес, баскетбол, футбол.

[ad id=“225664″]

Това заяви пред Ива Софиянска по Нова телевизия съпругът на Енджи Касабие – Рабих.

„Семейството ми винаги ме е гледало в свобода. Майка ми беше учителка, баща ми китарист, можех да избера да съм такъв какъвто искам. Никога не сме насилвани с брат ми да следваме техния път. Брат ми има талант, свири на китара, като баща ми“, сподели Рабих.

„Едно от големите ми постижения е да интервюирам Бил Гейтс. Радвам се, че успях да го спечеля въпреки натоварения му график. Издебнах го след една среща и той ми отдели цели 7 минути“, похвали се съпругът на Енджи.

„За България знаех само, че имате много хубаво сирене, знаех, че София е столицата. Бях чувал и за Варна, в Ливан има много листовки за екскурзии. България е много красива, всеки ден се влюбвам все повече в нея. Харесва ми, че имате 4 сезона. Не знам какво се говори за мен в България. Предполагам, че съм съпругът на Енджи и мистър Ливан“, сподели Рабих.

[ad id=“255238″]

„Не знам от къде идва това, че съм богат. Не съм беден, някъде по средата съм. Сигурно говорят, че имам богатство заради голямата ни сватба. Помня как се запознахме с Енджи – трябваше да ходим на кино с наши общи приятели. Отказахме се в последния момент и отидохме да пием кафе. Говорихме много и се харесахме, но нищо не стана. След време питах отново за нея общата ни приятелка и я поканих не на питие, а на чай, за да й покажа, че съм различен. 6 месецапо-късно се сгодихме и от тогава не сме се разделяли. Много съм горд с нея“, каза той.

„Тя беше същата в Къщата на „ВИП Брадър“ каквато е и в живота. В живота има възходи и падения, ние сме си обещали да бъдем заедно и в добри и в лоши времена. Най-голямата ни трудност беше като загубихме двете си дечица. Мисля, че минахме през това нещастие заедно, защото сме силни и се подкрепяме. Мисля, че сме готови за бъдещето. Това е животът, за съжаление в графиката винаги има спадове“, заяви Рабих.


image0 (9K)