Съпругата на Томислав Дончев отново изригна заради пребития военен

Пореден епизод от сериала „Интеграцията невъзможна“, написа току-що Светлана Дончева, съпругата на вицепремиера Томислав Дончев, по повод на поредния черен случай със зверско нападение на роми над нищо не подозиращ гражданин.

Припомняме, че навръх Йордановден, в пловдивското село Войводиново двама братя роми на 17 и на 21 години ритаха като футболна топка  главата на български рейнджър заради направена им от него забележка да не се движат по пътното платно.

Ето какво още написа в социалната мрежа Светлана Дончева рано тази сутрин:

„На тези хора все някой им е виновен – българите, държавата, политиците. Те винаги са невинни, жертви на обстоятелствата. „Твърда ръка“ за всеки, без значение циганин или българин, който бие, убива, краде, не се грижи адекватно за децата си, превръща ги в просяци, прави деца на други деца. Твърди, смели и категорични мерки, иначе съвсем скоро ще се превърнем в циганска държава. И стига сме се страхували от псевдолибералните грантаджии, които започват да пищят всеки път, когато някой се опита да назове нещата с истинските им имена. Лицемерието и овчедушието ни докараха до там престъпника да има повече права от жертвата.“


image0 (9K)