Съпругата на Росен Плевнелиев се среща с бившия си мъж

Десислава Банова се среща под секрет с бившия си мъж Ивайло Граховски, твърди изданието „Ретро“.

Бившата синоптичка на Нова телевизия все още поддържала топли отношения с бизнесмена Граховски. Явно, не е вярна клюката, че двамата не се поглеждали, след като Банова го напуснала окончателно заради любовта си с Росен Плевнелиев.

Последно Деси и Ивайло си чукнали среща покрай празниците, на която не присъствал бившият президент. Заедно с тях обаче била общата им дъщеричка Йоана.

„Отстрани приличаха на щастливо семейство, което никога не се е разделяло. Смееха се. Радваха се на детето. Изглеждаха си близки“. Това разказват свидетели на случката, която се е разиграла преди дни в София.

Вероятно Деси и Ивайло са се събрали, за да обсъдят грижите за своята дъщеря. През голяма част от времето малката Йоана живее заедно с майка си и новия си татко. Банова обаче разрешавала на Граховски да вижда детето, когато поиска, а не по график.

Бившият президент Плевнелиев не показвал явно признаци на ревност поради срещите на съпругата си Деси с бившия й. Плевнелиев приемал Йоана като свое дете. Тя също се държала добре с него, но и непрекъснато питала за биологичния си татко.

Ивайло Граховски е финансист. Навремето Банова се запознала с него в сградата на Нова телевизия, където Иво бил наел офис по това време. Малко след това той решил да се занимава с производство и търговия с кожени изделия, по-специално дамски чанти.


image0 (9K)