Съпругата на Коби Брайънт за първи път проговори за трагедията

Съпругата на баскетболната легенда Коби Брайънт, който загина заедно с една от дъщерите си в катастрофа с хеликоптер в неделя, за първи път проговори за трагедията.

Ванеса написа прочувствена изповед в Инстаграм и разкри, че е създадена фондация за подкрепа на пострадалите от подобни трагедии.

„Аз и дъщерите ми искаме да благодарим на милионите хора, които ни показаха своята подкрепа и любов в този ужасен момент. Благодаря за всички молитви. Определено се нуждаем от тях.

Опустошени сме от внезапната загуба на моя любим съпруг Коби, невероятен баща на нашите деца, и моята красива и сладка Джиана, привързана, замислена и прекрасна дъщеря и невероятна сестра на Наталия, Бианка и Капри.

Споделяме болката на семействата, които  загубиха любимите си хора в неделя. Няма думи, които да опишат нашата болка в този момент.

Успокоява ме да знам, че Кобе и Джиджи знаеха, че са толкова обичани. Ние бяхме благословени да ги имаме в живота си. Иска ми се да са тук завинаги с нас. Те ни бяха взети твърде рано.

Не съм сигурна какъв ще бъде животът ни утре и е невъзможно да си го представим без тях. Но ние се събуждаме всеки ден, опитвайки се да продължим, защото Коби и нашата скъпа Джиджи ни осветяват, за да ни покажат пътя.

Любовта ни към тях е безгранична и не може да бъде измерена. Просто ми се иска да мога да ги прегърна, да ги целуна и да ги благословя. Имаме ги тук с нас, завинаги.

Благодаря ви, че споделихте с нас болката и вашата подкрепа. Молим да ни дадете уважение и уединение, които ще ни трябват, за да преживеем това“.


image0 (9K)