В „Сълзи от рая“ не чакаме дълго майката да разбере кое е изоставеното ѝ дете

Само ден след финала на поредната турска драма „Майка“, започна нова сага, произведена от южната ни съседка. В праймтайма на бТВ тръгна сериалът „Сълзи от рая“, в който явно отново ще се преплитат съдби, ще се борят завистта, злобата и интригантството, ще има тайни и обрати, а българският зрител ще сяда чинно пред екрана…

И в тази теленовела научихме, че има едно изоставено дете – главната героиня Дженет, израснала с баба си, но вече е дипломиран архитект и се натъква точно на семейството на майка си (Арзу), която не я е искала, а в настоящето ѝ предлага работа в престижната си фирма, без да знае, че това е нежеланото дете от младостта ѝ.

Мелиса е дъщеря на Арзу, състудентка и приятелка на Дженет. Тя е влюбена в Селим, който също работи в холдинга. Момчето пък е осиновено, но не знае за това. В първата серия става ясно, че младият мъж е хвърлил око не на Мелиса, а на Дженет.

Във втория епизод на сериала виждаме тримата млади на строежа, където Селим поставя важна задача на двете момичета. Мелиса обаче е галеница, мързеливка и не толкова умна като приятелката си. Дженет решава сложния казус, споделя предложението си пред Управителния съвет на фирмата и Бордът го приема. Мелиса е бясна и споделя с майка си, че ще направи всичко възможно да смачка амбициозната Дженет.

Но Арзу вижда родилния белег на Дженет и разбира, че това е изоставеното ѝ дете.

Мукадес, бабата на Дженет, прелиствайки вестника се вглежда в снимката на Арзу и разбира, че това всъщност е Джавидан – майката на Дженет, променила името си.

Мелиса започва да плете интрига, за да унижи Дженет, но Селим разбира за заговора.

Какво още ще се случи в епизода, ще видим довечера от 20 часа.


image0 (9K)