Съдружник на Васил Божков хвърли в ефира много сериозни обвинения

Той ми беше клиент в кафето през ’91-2 г. През ’93 година решихме и станахме съдружници, разказа в ефира на бТВ Цветомир Найденов, собственик на efbet, по повод отношенията му с Васил Божков.

„Капиталът на нашето семейство като почнахме Еврофутбол беше 9000 лева. „Ние си имаме едно съдружие с Васил в Еврофутбол, Васил Божков не ни е дал нищо. Еврофутбол си го имахме 3 години преди да станем съдружници. През ’93 се разбрахме – 60 на 40 за него. Сега в Еврофутбол имаме 16%, от които не получаваме пари, откакто той започна да ни заплашва, че ще ни убива. Той сега има 51% и управлява компанията“, уточни Найденов.

И хвърли бомбата:

„Сега ще ви кажа нещо.Този на снимката е сериен изнасилвач, изнасилил е стотици жени, включително и непълнолетни“, обяви Цветомир Найденов и допълни, че знае тези факти от скоро.

„Аз го знам това от скоро, казал съм го където трябва“, посочи той.

„Той Румен Петков бе вътрешен министър, когато беше застрелян Манол Велев, а той е личен приятел с Васил Божков“, каза още Найденов, но на въпроса, зададен от Антон Хекимян, дали знае кой е убиецът, той беше лаконичен: Тече разследване.


image0 (9K)