В събота действайте бързо и не се вторачвайте в миналото

В събота освен за почивка и забавления, ще отделите достатъчно време и да организирате финансовите си дела или да проведете важни разговори в този план. С лекота ще контактувате по важни въпроси с хора, родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци, които ще ви дадат интересни идеи.

Вглеждане в изминалите дни от седмицата може да ви помогне да направите равносметка какво сте постигнали и какво сте пропилели като възможност, но действайте бързо и не се вторачвайте твърде дълго в миналите събития. Много малко от пропуснатите възможности ще имат нов шанс за реализация в близко бъдеще.

В любовен план събота може да бъде един интересен и изпълнен с емоции ден. Това важи най-вече за новите познанства (виртуални или реални). Някои от вас ще използват този ден за сериозни разговори с партньора си относно бъдещето. Опитайте се внимателно да изслушвате другите. Не ги провокирайте към остри реакции поради невниманието или разсеяността си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще сте докачливи, лесно ще се обиждате или ще проявявате необяснима раздразнителност. А това може да бъде един успешен ден, особено ако се ангажирате с разрешаването на неприятности, за чието приключване сте готови на компромиси. Динамиката на деня не бива да ви прави неспокойни или несигурни, забавлявайте се максимално, почивайте си или свършете работа, която не бива да отлагате. Бъдете стриктни при изпълнение на задачите си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще проведете разговор, който ще има отношение към живота на ваш роднина. Този ден вещае странни сънища, които ще помните дълго време. Това ще бъде благоприятен ден за вземане на решения, свързани с бъдещи срещи и събирания по различен повод. Може да ви изненада лъжа или измама, която ще дойде от човек, на когото сте имали доверие. Жените ще са по-склонни за срещи и приключения с приятели, за нови познанства и др.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще обсъждате или разрешавате финансови въпроси, свързани с дома или със семейството ви. Възможна е неочаквана авария или друго събитие, което да изиска непредвиден разход на пари. Събота ще бъде благоприятен ден за сключване на брак и за всякакви семейни мероприятия. Този ден вещае неприятна новина за човек, когото уважавате, но с когото нямате личен контакт или близки отношения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, може да си осигурите достатъчно време за почивка и забавления в зависимост от това, какво сте преживели през седмицата. В събота избягвайте напрежение в отношенията си с по-възрастни родственици. Отношенията вътре в семейството ще са деликатни и не бива да се допускат спорове. В този ден внимавайте с важните решения, които предстои да вземете. Жените ще имат благоприятен шанс за уреждане на важни финансови въпроси.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)