Събитието в „Завинаги“ се случва! Романтично, с пръстен и… на стълбите

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ се случват доста интересни неща, които зрителите ще проследят с удоволствие, а някои от тях и с не малкa доза напрежение.

Заведението, където арестуваха дамите, празнуващи рождения ден на Есма, се оказва, че прави незаконни залагания. Именно затова полицията нахълта там и задържа всички, включително и султанката, която беше заловена увиснала на прозореца, в готовност да избяга навън.

Най-накрая в “Завинаги” – без драми, само щур купон и смях

Момчетата Боран идват и освобождават майка си и съпругите си.

След години на чакане, предложения и отхвърляне, поднасянето на пръстена за брак между Гарип и Есма се случва романтично… на стълбите. Непринудено и с много доказана през годините обич. Есма, разбира се, приема с огромна радост. И двамата като тийнейджъри се смеят и прегръщат, седнали на стъпалата в коооперацията на Юлфет.

Санем се поболява от вината за проваления празник, но си има Акиф, който бди над нея и я успокоява.

Довечера в “Завинаги”: Животът може да залепи разбитите парчета, иска само да му дадем шанс

Когато всички са вкъщи, заедно се обаждат на Мурат, за да се видят и да се чуят. Страни само Ипек, която така и не се приобщи със сърце към семейството на мъжа си.

Довечера в “Завинаги” Гарип пита Есма: Носила си тайната ни на гърдите си?

Фикрет се навива, този път срещу Юлфет. Но се оказва, че ѝ е подготвил страхотна стратегия. Първоначално повежда разговора с усмивка, но изведнъж рязко сменя тона и ѝ казва, че именно той е лудият в семейството, като предупреждава Юлфет много да внимава с Есма. След това без да иска, криейки се в офиса на леля си, той става свидетел на среща между нея и Адем.

Санем е решила да разбере какво става с Гюнеш – жената от нейното минало. Отива в магазина, вижда я и я извиква с името Азиме. Гюнеш се заковава на място.

Гарип настоява Есма да не се бави и да уведоми синовете си за сватбата им. Тя му обещава, но иска първо да говори със Сюрея, за да организира семейна вечеря, на която да съобщи новината за женитбата им с Гарип.

Назиф се разхожда безметежно в един мол, когато вижда Дилара, която нежно поглажда наедрялото си коремче. Той я проследява до магазин за бебешки стоки и остава с отворена уста.

Акиф е вкаран в новия план на Фикрет. А той е заедно двамата да се справят с Адем и Юлфет, но без да казват на останалите, особено на Фарук. За Фикрет разрешаването на проблема е въпрос на чест. Акиф се съгласява, но още не е наясно в какво ще се забъркат.


image0 (9K)