Супер интересна седмица в „Черешката“: Две от красавиците вадят „пищови“

Поредният сезон на кулинарното шоу „Черешката на тортата” завършва тази седмица, а срещу предизвикателствата на шеф Манчев ще се впуснат: Мис България 2020 Венцислава Тафкова, Елена Бозова – кадифеният радио глас, актрисата Ирмена Чичикова, колегата ѝ от сцената и екрана Владимир Зомбори и актьорът Стефан Щерев – водещ и продуцент.

Снощи в Черешката шеф Манчев не се плясна по челото, но си остана строг темерут

Довечера първа запрята ръкави радио водещата Елена Бозова. Животът на вегетарианка няма да ѝ попречи да изгради менюто си така, че да има за всеки вкус по нещо, а гостите ще са впечатлени не само от дома ѝ, но и от вида на масата.

Мис България 2020 Венцислава Тафкова също ще покаже своите умения и не крие амбицията да се справи отлично. За целта тя разполага с няколко пищова, които обаче няма да ѝ спестят кулинарните лутания. Но красавицата ще ги преодолее по пътя към перфектното си представяне. Гостите ще са възхитени от посрещането, а храната ще ги учуди.

Сряда е денят на първия актьор в компанията – Владимир Зомбори. Той ще впечатли с решението да готви в кухнята на тъща си, а легендите за дядо му – придворен сладкар на цар Фердинанд, го подтикват да направи запомнящ се десерт. Актьорът ще получи неочаквана помощ от своята половинка Весела Бабинова, а гостите ще изпитат удоволствие още щом прекрачат прага му.

Ето такава “Черешка на тортата” искам да гледам!

С вдъхновение и много желание Ирмена Чичикова влиза в кухнята в четвъртък, обикаляйки през Франция, Персия, Арабския свят и Япония, но в менюто няма да липсва и български акцент. Неочаквано по време на готвенето очите на домакинята се изпълват със сълзи, но те няма да са от мъка. Ирмена ще си служи с видео пищови. А трудът ѝ ще бъде подобаващо оценен от гостите.

Последен за сезона вратите на дома си отваря актьорът Стефан Щерев. В готвенето той залага на молекулярни технологии. Подправките ще са в изобилие, защото домакинът има огромна колекция от цял свят, а това ще накара шеф Манчев да смръщи вежди. Защо един от гостите ще се почувства като Гъливер в страната на лилипутите и колко изненади ще извади Стефан от ръкава си, предстои да видим…


image0 (9K)