Суматоха е обзела конака в „Завинаги“ тази вечер

Тази вечер в епизода от хитовия турския сериал „Завинаги“ на Фарук няма как обстоятелствата да му се стекат по по-жесток начин.

Забавлението на тримата братя Боран заедно с Акиф се чува из цялата фирма. Както знаете, смехът е за сметка на Осман, когото Адем видя да целува рускинята Анастасия на улицата. „Мустакатко“, както Акиф нарича Осман, е толкова влюбен, че не знае на кой свят се намира. А и нали не очаквате, че братята ще му простят това лудо увлечение?

Довечера в “Завинаги”: Леле, драги зрители! Адем взривява братята с невероятна клюка

В къщата на Санем са дошли на гости Сюрея и Дилара. Оказва се, че единствено лелята няма проблем в този момент. Дилара е тъжна, защото е самотна, а Адем веднага си намери нова половинка и тя, въпреки че не си признава, страшно много го ревнува, а Сюрея споделя с най-близките си, че Фарук не я е докосвал от два месеца. Младата жена е видимо разстроена от липсата на ласки. Тя споделя това, защото Санем си мисли, че Сюрея отново е бременна.

Есма отива в дома на Къймет. След радостното завръщане на Ипек и децата в имението, Къймет навири нос и тотално отхвърли дъщеря си, защото тя не играе по тяхната свирка. Опитите на султанката да разтопи леда помежду им изглежда е тотално неуспешен. Нито думи за щастието на децата им, както и на внуците, нито за старото им приятелство, могат да смекчат гнева на Къймет. Тя е непреклонна. Думите ѝ са като нож: Знаеш ли, Есма, толкова години ти отглеждах дъщеря. Честито!

Назиф вози в колата нанякъде наконтената в бяла рокля Ипек, която се надява на романтична вечеря със съпруга си, а се оказва, че спират не другаде, а в конака. Фикрет е в костюм, с папионка, а всички останали са също официално облечени, дори и Емир, който снима с камерата. Нургюл даже е с прическа. Икономката подава малко букетче на Ипек и младата жена казва, че се чувства като булка.

Една от най-красивите серии от “Завинаги” довечера! В конака ври и кипи от емоции

Изненадата е супер, а щастието се е настанило във всяко кътче на къщата. Цялото семейство е единно както никога досега. Струва си да се гледа. Суматохата в конака е пълна, а булчинския букет остава в ръцете на Анастасия. За щастието на Есма нужно ли е да се говори? Или за контрастиращото на всички лице на Дилара, която единствена стои встрани мрачна? Усмихнат е и Адем, който отива на празника сам, но намира време и начин да пише на Гюнеш, че му липсва.

Ипек се опитва на другия ден да поговори с майка си и да ѝ каже колко е щастлива наистина и как не си е струвало да разруши всичко само заради някакъв инат. Фикрет я чака в колата и ѝ обещава романтична вечер.

Фарук пътува към Истанбул в една кола с Озгюр. След провеждане на срещата, той я настанява в същия хотел, където е той, защото изглежда онова с приятелката, при която тя щеше да остане през нощта, се оказа някаква измислица.

През това време Сюрея пътува към мъжа си, за да му направи изненада, а леля ѝ, както винаги, е пълна катастрофа, защото я напътства със СМС-и какво да направи. Предложенията са кое от кое по-налудничави.

Озгюр обаче му е записала масаж, а Сюрея вече е във фоайето на хотела…


image0 (9K)