Стремете се само към доброто

Луната е в Телец от 03:30 часа до 11:33 часа на 13 февруари.

Подходящо време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Благоприятно е за ръчен труд, за уединение и самовглъбяване. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. Употребете силен самоконтрол и не се поддавайте на провокации. Проявете строгост в желанията си.

Внимателно правете подбор на храната си, която трябва да е преди всичко качествена. Гладуването е противопоказно през днешния ден. Шопингът добре се отразява на психиката.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята, щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Продължава 7 лунен ден от 10:20 часа на 10 февруари до 10:46 часа на 11 февруари.

Доминиращ 8 лунен ден от 10:46 часа на 11 февруари до 11:6 часа на 12 февруари.

Денят се владее от огнената стихия. Огънят е не само символа на деня, но носи и оздравителен ефект. Сега започва да се обновява всяка клетка на организма. Характерни за този лунен ден са емоционалната нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Това състояние се дължи на факта, че става преструктуриране на човека – старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Ден за втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности. Всички замислени по-рано начинания придобиват абсолютно нова форма. Не се препоръчва голяма активност. Стремете се само към доброто.

Нежелателно е да се гневите и да сте нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не се обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония. Не се съпротивлявайте на промените, защото може да възникнат твърде сериозни усложнения както в психически, така и във физически план. Всичко, което дойде до вас трябва да се приема като божествен урок, който обезателно е нужно да се научи.

Пълното уединение не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания.

Отношения – Даже най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън на един към друг. Не бива да се злослови в този ден.

Секс – В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се препоръчва.

Сънища – Хубаво е да запомните какво сте сънували. Сънищата са много важни сега, защото могат да дадат отговор на измъчващи ви въпроси.

Днес в 28 слънчев ден  – Това е тежък ден, когато от Земята започват да излизат нечисти Духове. Ден за алхимия, за откриване на тайни, за споменаване Душите на починалите. Ден на битка със злото. Откажете се от всички важни дела. Да не се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко – жилището, тялото, Душата. Проявете внимание и загриженост към близките си. С благодарност приемайте всяка помощ. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за уединение, медитации.

Автор: Ивелина Пенчева


image0 (9K)