Стрелец и неограничените възможности през следващите два месеца, които на тепсия му поднася Меркурий

От утре над Зодиака ще властва Стрелецът, неговият чар ще ни залива топло, а откровеността му ще ни вади скорострелно от розовите блянове. Интересно в следващите два месеца е какви неограничени възможности на Стрелеца предлага хвъркатият бог на комуникацията, мисълта и пътуването Меркурий…

[ad id=“263680″]

А да сте чували за неограничените възможности на е-мол?

От 5.11.2017 (21:19ч.) до 11.01.2018 (7:09ч.), Меркурий ще направи един дълъг транзит през знака на неограничените възможности – Стрелец. Двумесечният престой е свързан с ретроградността му, която ще се случи от 03.12.2017 г. до 23.12.2017г.
Този продължителен транзит ще предизвика в нас желание и интерес към въпроси, свързани с философията, религията, законите на Вселената и пътешествията. Ще даде импулс към разширяване не само на умствените ни хоризонти, но и към осъществяването на срещи и контакти с нови хора и места. Ще „събуди” любопитството ни към традициите, обичаите и начина на живот на държави, отстоящи на хиляди километри от нас. Ако не е възможно да ги посетим лично, ще се отдадем на мечти, които за секунди ще ни отведат, чрез някой филм, книга, списание или разказ, навсякъде където пожелаем!

Меркурий в Стрелец „съживява” ума и събужда интереса към изучаване на чужди езици, затова, ако дълго сте желали да започнете курс или да отидете на място, където говорят предпочитания от вас език – сега е времето да го направите! Богът на комуникациите ще отстрани всички пречки и ще ви позволи да се насладите на сбъднатите си мечти!

Друга характерна особеност на Меркурий в Стрелец е, че ще се чувствате изпълнени с идеи, прозрения и с удоволствие ще ги споделяте с околните. Ще бъдете оптимистично настроени и с изключителен творчески заряд. Използвайте го в пълна степен, защото Меркурий в Стрелец ще изсипе с щедра ръка в ума ви – образи, думи и идеи. Интуицията, въображението, асоциативното мислене ще бъдат само част от инструментите, които ще ви помогнат да се насладите в пълна степен на юпитерианската щедрост на Меркурий.

[ad id=“225664″]

Ако се чувствате прекалено изтощени, след дълбоките анализи, на които ви подложи хвъркатият бог по време на транзита си през Скорпион, то сега е време да оставите специалистите (психолози, невролози, психиатри, гадатели и т.н.) на собствените им изследвания, а вие се изстреляйте в синевата на света около вас. Изследвайте Природата, разхождайте се, запечатвайте преживяното (пишете, фотографирайте, събирайте всичко, което ви хареса!), контактувайте с „живия” живот, колкото се може повече. Търсете „голямата” картина, и оставете детайлите за някой от следващите транзити на най-младия сред олимпийските богове.

Събирайте се с приятели, с познати и непознати, търсете нови и непринудени запознанства, радвайте се на простичките и обикновени неща, защото там е истинската стойност. И ГОВОРЕТЕ! Не спирайте да говорите! Отворете сърцата и душите си, изразете се открито, прямо и без страх, извадете на показ цялото си същество….без значение дали искат да ви чуят, дали ще одобрят това, което казвате или ще ви сметнат за луди!

В заключение ще кажем, че транзитът на Меркурий в Стрелец е брилянтна възможност да прочистим себе си от недоволство, болка, огорчение, мъка и др. тежки чувства, и да отворим място на една нова, вдъхновяваща, оптимистична и подкрепяща енергия, която да ни донесе Любов, Вяра и Увереност в собствените ни възможности! Така не само ще бъдем част от Цялото, наречено Дух (Бог, Вселена), но и ще осъществим мечтата на всяко човешко същество – да се превърне в лъча Светлина, който ще ни отведе до знанието и осъществяването на по-високата, духовна Цел и Смисъл на земното ни съществуване!


image0 (9K)