Страшно е! Двама силно дрогирани млади мъже зад волана до три големи училища в Стара Загора

Вчера (29 май) в Стара Загора двама млади мъже, на 22 и на 28 години, съвсем безотговорно седнаха зад волана и подкараха автомобилите си сериозно упоени с наркотични вещества.

28-годишният старозагорец Б.М. включи на първа тузарското БМВ 530 и дрогиран с кокаин, амфетамин и метамфетамин тръгна по старозагорските улици. Той е установен зад волана на улицата до Руската гимназия в града.

Другият „герой“ – 22-годишният Н.И. от село Роза е бил малко по-скромен – само канабис и амфетамин… Спряха го на кръстовището до Строителния техникум, където преминават много ученици и от Езиковата гимназия.

Водачите са задържани за срок до 24 часа, образувани са досъдебни производства в полицията и какво от това? Вече включват престъпленията им в графа „по-характерни“ и толкова. А че са ходещи бомби?

Само преди дни загинаха двама младежи до Богомилово. Явно нищо не може да стресне младите хора. Много от тях се дрогират, пият алкохол, други самонадеяно и без опит ускоряват скоростта без да могат да преценят условията на пътя, блъскат пешеходци, предизвикват катастрофи, убиват себе си и/или други участници в движението…


image0 (9K)