Страшна буря вилня над Бургас

15-минутна буря със силен вятър и градушка помете Бургас – паднали дървета, наводнени улици и задръствания в града и околностите.

[ad id=“225664″]

Множество поражения причини пороят, който се изля над Бургас, придружен от градушка и ураганен вятър, предаде репортер на Burgas24.bg. Дърво се е стоварило върху автомобил на главния път от Созопол за Бургас, срещу бензиностанция „Лукойл“.

В колата е пътувало семейство с малко дете. От полицията съобщиха, че инцидентът се е разминал само със сериозен стрес и леки наранявания. За щастие, хората са се отървали по чудо.

Дърво е паднало и в ж.к. „Лазур“, в района на Краставицата. Пороят наводни много улици, движението в някои части на града буквално е парализирано.

[ad id=“263680″]

Дърво е паднало върху кола. Шофьорът е пострадал леко. Мъжът е с охлузвания и в шок. Откаран е за преглед в бургаската болница. Пътувал е заедно със семейството си, за щастие други пострадали няма. Инцидентът обаче предизвика километрично задръстване в едното платно на пътя от Южното Черноморие в посока Бургас. След пороя движението е изключително интензивно.

Друго дърво падна в двора на училище „Климент Охридски“. При този инцидент няма пострадали и щети.

[ad id=“236993″]

Пороят за кратко наводни няколко улици в Бургас и ниските етажи на няколко къщи. Екипи работят по отводняването им.


image0 (9K)