Страх тресе Марешки, че не влиза в Парламента! Сключи сделка за реклама с „Гугъл“ за $ 100 000!

След като все повече излиза истината за неговия бизнес, Веселин Марешки се уплаши, че не влиза в Парламента! И по-точно създателите му. Затова сключиха сделка за реклама с „Гугъл“!

От снощи рекламите на олигарха са във всички сайтове, които са продали рекламни площи на „Гугъл“. Сметките показват, че ако рекламите на подсъдимия разпространител на съмнителни хапчета и бензин, продължат със същия интензитет, то Марешки е платил най-малко 100 000 долара!

Кукловодите на Марешки са притеснени, че в последните социологически проучвания той е под 4-процентовата граница. А и няма как да е иначе, след като истината лъсна – ВОЛЯ е първата в света семейно-корпоративна партия, в която влизат само и единствено лели, стринки и любовници на олигарха, както продавачи и пласьори на негово подчинение, а така също и бивши рекетьори, отстранени от предишните им работни места!

През януари социолозите даваха на партията на Марешки близо 9 процента, докато днес най-оптимистичните прогнози сочат 4,1, а реалните – 3,6.

7dni


image0 (9K)