Страхът привлича силите на злото

Колаж на Салвадор Дали върху корицата на сп."Минотавър" показва колко уязвимо за злото е човешкото тяло.

За всеки прагматично устроен мозък думата „ма­гия“ намирисва на шарлатанство. Затова се използва научния термин „вмешателство в биоенергоплазмата на човека“. Чрез експерименти е дока­зано, че всеки е обграден от енергийно биополе, кое­то не може да се улови от обикновените съвременни апарати.

На по-достъпен език ста­ва дума за астралното ни тяло, което сме свикнали да наричаме душа. Тя е свързана с всемирното ин­формационно поле на Кос­моса. Енергийната система на човека не изчезва след неговата смърт, защото е неделима част от космиче­ската, твърдят астролози­те. Затова на астралното тяло може да се въздейства по различни начини.

Човешкият мозък пред­ставлява мощен компютър, който е в състояние да из­праща послания от човек към човека. Когато те са по­ложителни и носят добро, изграждат така необходи­мата хармония между нас и околния свят. Когато са на­товарени с отрицателна енергия и носят злоба, за­вист, мъст, могат да ни по­разят ненадейно. Или да ни пратят концентрирано зло под формата на магия, преследваща дори поколенията ни.Крайният ефект от посе­гателството на злата енер­гия са болестите.

Проникването в астралното тяло на човека е опасна работа. Лошотията от невидимия свят навлиза на физично ниво и се настанява, където е най-слабото място на човека. Затова влизането в душата на човека трябва да се прави с чисти помисли.

Споделено

 


image0 (9K)