Страхотна хубавица нокаутира гаджето си

Страхотна хубавица нанесе страхотен удар на бившия си интимен приятел, който започнал да я заплашва. Той заявил, че ще качи в интернет секси видеозаписи с участието й, заснети в интимна обстановка, когато тя все още имала с него романтични отношения. Момичето всъщност била моделката Евелина Фурсова, която навремето се съгласила да се съблече само за специалния си човек.

[ad id=“225664″]

Наскоро той започнал да я изнудва и Евелина разбрала: ако направи компромис, тя ще бъде изнудвана при всеки случай. Затова се решило на смела стъпка. И сама публикувала целия еротичен материал. А също към него прикачила и видеообръщение.

Връзката на младежите започнала като приказка. Мъжът елегантно я ухажвал, обсипвал с бижута. После обаче започнал да ревнува. Постоянно звънял, вдигал скандали, дори следил любимата си. В крайна сметка отношенията били прекратени.

„В един момент той започна да мисли, че аз му изневерявам. Вероятно, причина за това стана снимка, на която аз с мои приятелки в компанията на други мъже. Но това беше само по работа. Той обаче не разбираше това. Започна да ми звъни, да ме оскърбява, вкъщи изпадаше в истерия. В крайна сметка ми посегна”, споделя Евелина.

Евелина не е успяла да заснеме побоя, но сега възнамерява да потърси адвокат. Надява се да осъди бившия за изнудването. Все пак тя е запазила съобщенията със заплахите.

източник: Марица


image0 (9K)