Страхил Балов: Ще гоним само победи в първенството

Волейболистките на  „Берое“ постигнаха категорична победа с 3:0 над състава на „Казанлък Волей-Багира“ в деветия кръг от женския шампионат, който наблюдаваха близо 120 зрители в спортната зала „Иван Вазов“ в Стара Загора. Веднага след финала на срещата в петъчната вечер двамата старши-треньорът на старозагорския тим Страхил Балов направи своя коментар за двубоя.

[ad id=“263680″]

– Нямаше подценяване спрямо гостуващия тим, знаем че е корав отбор, призна наставникът на старозагорки. По думите на Страхил Балов, кондицията в състава на „Берое“ е видима. Показахме някакъв напредък срещу „Марица“. До края на сезона ще следваме само победи, за да излезем в по-изгодна позиция в плейофната фаза, коментира още Балов. Новото попълнение Цвети Заркова съживи отбора, подсили колектива, нейната класа е безценна, за което съм й безкрайно благодарен, посочи наставникът на „Берое“.

– Гоним мачовете срещу Левски и ЦСКА. Капитанката Веселина Григорова се възстановява от контузия, но ще бъде на линия за двубоя срещу ЦСКА на 9 февруари, посочи Страхил Балов.


image0 (9K)