Стотици животни загинали в зоопарк на ужасите във Великобитания

Властите във Великобритания затвориха зоологическа градина в Къмбрия , след като проверка установи, че там са умрели стотици животни. Собствениците са британски богаташи и вече са санкционирани, а обектът – затворен

Собственици са милионер на име Дейвид Гил и настоящата му съпруга – кралица на красотата, пише „Дейли мейл“, цитиран от Нова телевизия. Около милионерското семейство има поредица от секс скандали и изневери.

В зоопарка, който имали двамата, между декември 2013 година и септември миналата година са загинали 486 животни. Властите порицаха собствениците за лошите стандарти в обекта.

Разследване показва, че част от животните са пострадали, след като преди това били използвани по време на модни ревюта, реклами, както и за заснемането на различни клипове.

Зоологическата градина привличала 250 000 посетители годишно. Много зверства обаче са останали скрити за посетителите. Сред тях са наранени животни, както и много „наблъскани“ в съвсем миниатюрни клетки, неотговарящи на никакви стандарти за отглеждане на животни.


image0 (9K)