Стоичков категоричен за Неймар: Няма място в Барселона

Христо Стоичков е на мнение, че Барселона няма нужда от Неймар. Бразилецът иска да се завърне в Барса след неуспешен престой в Пари Сен Жермен.

„Барселона няма нужда от Неймар. Няма място за него, защото в отбора има достатъчно добри играчи. Там са Дембеле, Суарес, Гризман и Меси. Къде ще го сложат да играе? Ще бъде една бомба в съблекалнята. Не искам да идва. Със сигурност има група от футболисти в отбора, които искат той да се върне и говорят по този въпрос с клубното ръководство. Барселона няма пари, за да плаща на Пари Сен Жермен“, категоричен е Стоичков.

Той говори и за евентуалното включване на футболисти от Барса при евентуален трансфер на Неймар от Пари Сен Жермен. Филипе Коутиньо и Иван Ракитич са сред спряганите имена за подобна сделка.

„Това предлагане на футболисти на Пари Сен Жермен е липса на уважение. Ракитич работи невероятно, много скромно и смирено момче е, което винаги е защитавало Барселона. В Коутиньо има наистина много футбол и той струваше доста пари на клуба. Дано нито един от тях да не напусне“, каза още Христо Стоичков.
Преди две години Пари Сен Жермен купи Неймар от Барселона за рекордните 222 милиона евро.


image0 (9K)