Стихия от емоции във Фермата: Една млада жена направи кардинален завой в живота си

Изключително силен епизод на „Фермата: Нов свят“ снощи! Епизод, заради който си струва да се гледа това риалити. Една млада жена направи кардинален завой в живота си и го направи по впечатляващ начин.

Зеленооката красавица Красимира Цочева реши да разкъса старите окови и да види нови хоризонти пред себе си и това се случи не в един ден, не в няколко седмици. Видимо катарзисът настъпваше постепенно и достатъчно осъзнато. Спящият вулкан в нея реши да изригне навръх 31-вия ѝ рожден ден, когато тя се почувства достатъчно готова за него.

Часове наред младата жена седеше в леглото, пишеше нещо на лист, зачертаваше и пак продължаваше, мисълта ѝ работеше на максимални обороти, а сълзите не спираха да се леят от очите ѝ. Всички фермери стъпваха на пръсти около стаята ѝ, предусещайки, че за нея е настъпил преломен момент.

Момичето влезе във Фермата с визитката на домакиня без собствени доходи, като майка на момченце, съжителстваща с бащата на детето си на семейни начала. По тези критерии тя се оказа в отбора на бедняците. Работеше тихо, овладяваше емоциите си, като в същото време показа, че е изключително силен състезател. В тази група обаче нямаше кой да провокира насъбралите се в нея стихии. Но дойде бутането на стената между двете символични ферми и Краси се оказа сред мислещи и търсещи хора. Тя се сблъска с интелигентния, интересен, безпардонен и нахално любопитен ум на Димитър Калайджиев и заспалият вулкан от чувства в нея се събуди.

И дойде вечерта, в която официално участниците във формата насядаха около масата, за да отпразнуват рождения ден на Краси. Тя изгледа поздравите от близките си, изчака няколко коментара от фермерите и… пусна бомбата, чийто фитил тлееше отдавна.

С паузи от хлипания и постоянно попиване на сълзи, Краси отвори измачкания лист и зачете:

„Живях на сухо и спокойно, обгрижена и защитена, замитах проблемите си под килима и криех истинските си чувства. Но животът е един и никога не е късно да го вземеш в ръце. Искам да съм щастлива, да греша, да падам, да ставам, да рискувам, а най-вече да усещам.

Детето ми заслужава щастлива майка.

Ако сега скоча и си счупя главата поне ще знам, че съм пробвала“, обърна се Красимира към близките си и в частност към бащата на сина си, когото тя явно ще напусне след предаването, защото с него не се чувства щастлива.

Когато става въпрос за щастието в живота, всеки има своя версия, но всички около фермерската маса, слушайки изповедта на Краси, се замислиха за собствените си грешки. Плакаха не само жените. Просълзиха се и мъжете. Всеки преживя думите, изречени от младата жена, пречупени през емоцията си.

Майката на три деца Веселка дълго не можа да се събере, премисляйки казаното от приятелката си във Фермата. А Дон Жуан № 1 в предаването, Красимир, сподели, че е наранявал много жени във връзките си, като направи заключението, че всъщност нараненият е бил той.

За никого не е тайна, че моторчето, което предизвика тази лавина в Красимира, е бизнесменът Митко Калайджиев, който не спря да я провокира от самото начало на общото им съжителство. Неговата реакция на писмото беше също много емоционална. Младият мъж прегърна Краси и каза, че иска да си препише думите ѝ, защото според него те трябва да стоят в рамка на стената на всеки човек и той трябва постоянно да ги чете, за да си припомня кое и какво трябва да го води напред в живота.


image0 (9K)