Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с благотворителен концерт в Стара Загора

„ЗОНТА КЛУБ -СТАРА ЗАГОРА“ ви кани на благотворителен концерт в подкрепа на Фонда за стипендии „С любов за бъдещето на България , в който специални гости ще бъдат Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени”.

Това ще е първият концерт от такъв мащаб, който Стефан ще има в родния си град. Ще бъдат представени всички най-големи хитове на групата от последните три десетилетия – както съвсем скорошните „По-полека“, „Холивуд“ и „Тази песен не е за любов“, така и вечните „Рай“, „Към“, „Аз ли съм или не съм“, „Едно“, „Вълк’, „Обичам те“, „Мила“, „Фойерверк“ и „Бряг с цвят най-зелен“. Бляскава смесица от енергични поп и рок песни с як китарен саунд, позитивно настроение и въздействащи поетични текстове.

Един спектакъл с рокендрол заряд, гарантиран от класата на български музиканти от световна величина: Иван Лечев, Стоян Янкулов-Стунджи, Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов.

Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени” е една от най-забележителните групи в съвременната ни музикална история. Това е формацията, с която емблематичният български актьор, певец, композитор и филмов режисьор записва култовите си албуми “Към”, “Обичам те, мила”, “Революция”, “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, “Пансион за кучета” , “Пропаганда, хромозоми, силикон”, “LIVE”, “10 ½”(достигнали общ тираж от над 250 000 копия), прави множество национални турнета, става два пъти изпълнител на годината на България (1999 И 2000), а през 2008 е номиниран за изпълнител на десетилетието от музикалната телевизия “ММ”.

Последната активност на Стефан е свързана с писането на текстове за гранд-дамата на българската сцена Лили Иванова и нейният предстоящ албум, с което той затвърждава заслужената слава на Стара Загора като град на поетите.

Концертът е в събота (13 май) в Операта от 19 часа. Билети на касата на операта, както и онлайн на www.operasz.bg


image0 (9K)