Старозагорското миньонче отново е във финансова атака – този път мизата е 2 милиона

И Мария, и свекъра ú Добромир Гущеров са със старозагорска жилка – тя е родена в Стара Загора, а  той в с. Енина, но е завършил средното си образование в града на липите. Около тях вечно има някаква интрига. След като Мария се ожени за сина на Гущеров – Християн, скандалите валят непрестанно. Сега на ход е делото им за развод.
Фолкпевицата Мария иска цели 2 милиона лева от развода с втория си съпруг Християн Гущеров, разкриха дружките ú. Миньончето на чалгата било решено да отстоява сумата докрай и не искало нито стотинка по-малко. Звездата дори заплашвала мастития си съпруг, че ще издаде такива лични тайни, за които тази цена щяла да е в пъти повече от тази, която певицата искала за раздялата с него, пише „Телеграф“.

Пайнерката се развежда със сина на ексдепутата от БСП, след като от няколко месеца не живее под един покрив с него в тузарския му палат в столичния квартал „Бояна“. Адвокатите на известната двойка вече подготвят документите за съдбоносната битка.

Любовта между попфолк дивата и милионерския наследник заскърцала още миналата година, когато станало ясно, че двамата няма да си имат свой наследник. Именно тогава Християн Гущеров се превърнал в тиранин, който дори не пускал половинката си по участия и след като тя въпреки всичко пеела по кръчмите, превръщал след това живота й в ад.

Той не спря да пуска копои по петите ú и след всяка среща с неин фен, композитор или режисьор на клиповете ú, първо ги проверявал, чак след това разрешавал да се срещат със съпругата му. Този непрекъснат контрол напълно изтощил фолкаджийката и скандалите станали обикновено явление в дома й. Мара признала пред приятелите си, че много скоро след скандалите с Гущеров си позволявал да ú вдига ръка. Това негово поведение още повече съсипвало чувствата, които все още били останали между двамата.


image0 (9K)