Старозагорският боец Мариян Димитров премаза сърбин и дари хонорара си

Българският ММА боец Мариян Димитров изнесе страхотен мач пред родна публика на GRAND FIGHT ARENA. За радост на пълните трибуни в зала ДЗУ в Стара Загора и навръх празника на града, един от местните любимци постига успех с 3:0 над Милан Филипович от Сърбия с 3:0 съдийски гласа.
Димитров вдигна публиката на крака още при появата си в клетката. А там бе абсолютен хегемон срещу своя противник в категория до 84 килограма. Българинът тотално доминираше през цялото време, като още в началото Филипович, който ръстово бе по-висок, пусна кръв. Сърбинът получи много тежки удари и няколко пъти бе близо до отказване, но показа огромен характер и успя да издържи и трите рунда срещу сребърния медалист от Световно първенство по бойно самбо и шампион по борба.
„Честитя празника на старозагорци! Бъдете живи и здрави! Благодаря на всички, които ми помогнаха в подготовката за мача, както и на моите спонсори“, коментира Димитров и обяви, че даравя целия си хонорар в помощ на момче за присаждане на стволови клетки.
Димитров записа десетата си победа на професионалния ММА ринг, а наградата му от GRAND FIGHT ARENA му бе връчена от Росен Димитров-Близнака.

 

Източник – boec.bg


image0 (9K)